Heb je vragen over je hond?

About

Interne trainingen

Wij nemen de hond voor een bepaalde periode intern bij DogSzone en pakken de problemen aan.

Hoe werkt het?

Gedragsproblemen bij je hond efficiënt aanpakken? Wij staan aan je zijde. Wij luisteren, analyseren de problemen en komen met een aanpak op maat van jou en je hond. Wij gaan met de gedragsproblemen aan de slag en zorgen voor een aangepaste hondentraining, dit met respect voor zowel hond als mens. 

We reiken je inzichten aan en helpen je het gedrag bij te sturen. Niet enkel voor jou, maar voor het hele gezin. We zoeken mee naar de oorzaken en pakken deze aan, maar we geven je ook de nodige tips & tricks mee om zelf mee aan de slag te gaan.

Praktische info

Probleem- en agressief gedrag detecteren we vaak al tijdens de verplichte basiscursus. Doet er zich echt een probleem voor tijdens de basiscursus of zien we dat dit voor jullie niet zinvol zal zijn, dan halen we jullie uit de basiscursus en kunnen we een interne training voorstellen en bespreken.

De termijn van de interne trainingen zijn minimuum 3 weken intern bij ons zonder contact van de eigenaar.

Na de interne training zal er steeds een moment voorzien worden samen met de eigenaar om alles grondig te bespreken.

Kostprijs :

  • Eerste week = 45 euro per dag ( voeding inbegrepen ) 
  • Vanaf de 2e week = 65 euro per dag ( voeding inbegrepen )

Er is een prijsverschil tussen de eerste week en de volgende weken omdat we de hond de eerste week de tijd geven om te acclimatiseren aan de nieuwe ongeving en de nieuwe mensen waar hij /zij zal mee werken.

Voor meer info mogen jullie steeds telefonisch contact opnemen met ons.

 

DogsZone bv

Zuidlaan 29
9230 Wetteren

Contactgegevens